ARLİFT ASANSÖR İzmir asansör bakım, onarım
ve montaj
HAKKIMIZDA
7/24
Servis
Türkiye'deki en iyi asansörcüler... BİLGİ ALIN
Asansör Bakım Servisi Asansör Bakım - Profesyonel Asansör Tamiri BİLGİ ALIN Asansör Bakım Firması Asansör Sistemleri Montaj
Revizyon ve Bakım
BİLGİ ALIN

Asansör Montajı

Arlift Asansör İzmir'de montaj hizmetleri hususunda sektörünün önde gelen kuruluşlarındandır.

Asansör Periyodik Bakımı

Bir asansör ne kadar iyi donanıma ve parçalara sahip olursa olsun, iyi bir bakım yapılmadığı sürece güvenli, verimli ve sürekli işleyişe sahip olamaz.

Asansör Teknik Servisi

Arlift Asansör Teknik Servis olarak; asansör arızalarında en kısa sürede saha ekiplerimiz ile onarımı yaparak, güven içinde asansörünüzü kullanmaya devam etmenizi sağlıyoruz.

BİZ KİMİZ

ARLİFT, 1962' de kurulduğu günden bu yana sektördeki tüm dijital yeniliklere öncülük etti.

Bugün ARLİFT markası, canınızı emanet ettiğiniz asansörle yan yana anılıyor ve biz, duyduğunuz bu güvene layık olmak için daha çok çalışıyor ve ülkemiz için üretiyoruz...

Arlift Asansör sektörde 59 yıllık tecrübeye sahip en iyi güvenilir İzmir asansör bakım montaj ve revizyon firmasıdır.

Firmamız 1962 yılından itibaren İzmir merkez olmak üzere Ege Bölgesi ve Tüm Türkiye genelinde 3000 adetin üzerinde asansör tesis etmiştir.

Alanında uzmanlaşmış, gerekli eğitimi almış teknik personellerimiz sizleri ve asansörlerinizi korumak için en uygun şekilde hazır hale getirir.

Türkiye'de ilk kullanıldığı tarihlerde tamamen dışarıya bağlı olan asansör,

Bugün belirli parçalar dışında artık yerli ürün ve yerli teknolojiyle yapılmakta ve sadece ülkemize değil tüm dünya pazarına üstün kalite Arlift asansör anlayışıyla sunulmaktadır.

Asansör Etiketleri

Kırmızı Etiket

Kırmızı renkli etiketi olan asansörler; can ve mal güvenliğiniz için yüksek risk taşımaktadır, bu etiket 30 gün içinde tespit edilen eksiklikler giderilmez ise asansörünüzün kullanıma kapatılacağı anlamına gelir.

Sarı Etiket

Sarı renkli etiketi olan asansörler; can ve mal güvenliğiniz için kabul edilebilir seviyede risk taşıdığı anlamına gelir, 60 gün içinde kusurların giderilmesi gerekmektedir.

Mavi Etiket

Mavi renkli etiketi olan asansörler; can ve mal güvenliğiniz için hafif kusurlu olduğu anlamına gelir.

Yeşil Etiket

Yeşil renkli etiketi olan asansörler; can ve mal güvenliğiniz için hiçbir risk taşımadığı anlamına gelir.

HİZMETLERİMİZ

Arlift Asansör İzmir' de montaj hizmetleri hususunda sektörünün önde gelen kuruluşlarındandır. Referanslarıyla sabitlenmiş güvenirliliği, satış sonrası hizmetleri ve garanti şartlarıyla da pekiştirilmiştir. Montaj ekibi alanında uzman mühendis ve teknikerlerden oluşmaktadır.

Servis ekibimiz montaj ile ilgili çalışmalarını müşterilerimizin isteklerine en uygun şekilde projelendirip, montaj ekibimizin uygulamasına hazır hale getirir. Son kontrol ekibimiz ise asansörün proje uygunluğunu kontrol edip, asansörü eksiksiz bir şekilde müşterimize teslimatını gerçekleştirmektedir.

Arlift Asansör olarak; asansör arızalarında en kısa sürede saha ekiplerimiz ile onarımı yaparak, güven içinde asansörünüzü kullanmaya devam etmenizi sağlıyoruz.

Binanızdaki asansörler tıpkı diğer makinelerde olduğu gibi zamanla ekonomik ve teknik ömürlerini tamamlarlar. Zaman içerisinde yıpranmış ve tehlike arz eden asansörler hem görsel açıdan hemde güvenlik açısından istenmeyen sonuçlara sebebiyet verebilir. Asansör revizyonunun getirdiği bazı avantajlar:

  • Asansörün konforlu bir şekilde çalışmaya devam etmesi
  • Yeni ürünlerin uygulanmasıyla daha estetik bir görünüm.
  • Enerji tasarrufu sağlanır.

Bir asansör ne kadar iyi donanıma ve parçalara sahip olursa olsun, iyi bir bakım yapılmadığı sürece güvenli, verimli ve sürekli işleyişe sahip olamaz.

Asansörlerin gerekli periyodik bakımları yapıldığında, asansörlerin devamlı ve güvenli bir şekilde çalışması sağlanmış olur. Asansör bileşenlerinin kullanım ömrü uzar ve yüksek maliyetler önlenmiş olur.

Arlift Asansör Hakkında ve
Asansör Sektörü Haberleri

YUKARI