BİZLER ASANSÖRÜMÜZÜ SATMIYOR,

KULLANMALARI İÇİN MÜŞTERİLERİMİZE EMANET EDİYORUZ.

Firmamız, 1984 yılından bu güne, ikinci kuşak yöneticileriyle günümüz teknolojisine uygun , her tip ve kapasitede asansör tesis etmekte ve satış sonrası servis hizmetlerini yürütmektedir.

ACE markasıyla, kendi üretimimiz olan asansörlerimiz; EN 81 Standartlarına Uygun Modül H kapsamında CE belgelidir. Ayrıca Bakım Hizmetlerimiz EN 13015 kapsamında devam yapılmaktadır. Bünyesinde 1 elektrik ve 1 elektronik, 1 makina, 1 inşaat mühendisi ve 1 mimar bulunan firmamızın büro, imalat, montaj ve bakım ekiplerinden oluşan personeli 35 kişidir.

ACE olarak tüm yurt genelinde 4.000 den fazla asansörün tesisini gerçekleştirmiş olan firmamız, İzmir den Şırnağa kadar olan asansörlerinin servis hizmetlerini de başarıyla devam ettirmektedir.

Türkiye’ de ISO 9001 Kalite Güvence Sistem Belgesi’ne sahip ilk yerli firma olmanın haklı gururunu taşıyan ACE olarak, Modül H CE belgesi ve ISO 9001-2000 Kalite Güvence Sistemi ile ilgili çalışmalarımızda dünyanın en saygın onaylanmış kuruluşlarından olan SZUTEST ile çalışmaktayız.

asansörler

ASANSÖRLER

asansörler

ENGELSİZ
ÇÖZÜMLER

asansörler

YÜRÜYEN MERDİVEN
& BANT

SERVİS VE MODERNİZASYON

instagram1

Instagram sayfamızı ziyaret etmek için lütfen tıklayınız

instagram1
instagram2
instagram3
instagram4
liftdesigner

klogo

web tasarım izmir